over ons Hoge kwaliteit    •    Deskundig advies    •    Meten en monteren

Het zit in de genen

Wij zijn Arno en Annemieke van Eeten, nu al ruim 30 jaar met veel plezier de eigenaars van Van Eeten mode & woninginrichting. De zaak is overgegaan van vader op zoon dus het vakmanschap zit in de genen.

Vooral het persoonlijke van een klein bedrijf is mooi, we helpen de klanten zelf in onze zaak en geven advies (eventueel aan huis). Alles wordt door Arno zelf ingemeten, gelegd en gemonteerd. Als extra kunnen we voor u ook een interieur plan laten maken door Elle. Zij kan u een compleet advies geven voor het inrichten van uw woning.

Uitgebreide collectie

Wij bieden u een hele ruime keuze uit alle soorten raamdecoratie zoals; inbetween gordijnen, overgordijnen (eventueel verduisterend of gevoerd), horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen enzovoort.

Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie pvc, vinyl vloeren en tapijt. Waar wij ook blij mee zijn is het recycle verhaal van vloeren en gordijnen. Denk aan hergebruik van oude vloeren en het gebruik van petflessen voor garens in gordijnen. Ook wordt er door het bedrukken van stoffen i.p.v verven minder water verbruikt.