maatwerk
horren
Hoge kwaliteit    •    Deskundig advies    •    Meten en monteren

Horren

In de zomer zijn goede horren voor ramen en deuren van groot belang om vervelende insecten buiten te houden. Wat veel mensen niet weten is dat een hor tegenwoordig ook in verschillende soorten, maten en vormen te verkrijgen is. In ons assortiment zitten plisséhordeuren, dakraamhorren, inklemhorren, hordeuren, voorzethorren en rolhorren.

Zorgvuldig voor u ingemeten.

Hierbij is van belang dat alles goed wordt opgemeten en geïnstalleerd, dat vakmanschap bieden wij u. Het belangrijkste aan een hor is nu eenmaal dat hij perfect past.

We werken met kwaliteitsmerken als Unilux en Velux. Unilux levert ons plisséhordeuren, die van alle gemakken voorzien kunnen zijn. Zo leveren zij ook hordeuren die zelfs een kattenluikje hebben.

Van Eeten Woninginrichting voorziet u van horren die precies bij uw huis en huishouden passen. Unilux produceert alle horren in Boxtel , waardoor ze een goede controle houden op de kwaliteit van hun product. U bent dus bij ons verzekerd van hordeuren van hoge kwaliteit. De hordeuren van Unilux zijn makkelijk in en uit te schuiven, blijven op elke gewenste stand staan en zijn dus erg gebruiksvriendelijk.